GeelmetBubbels
Welkom!

GmB lid? Log in!

GeelmetBubbels

GMB - Alliantie staat voor iets geels, met bubbels die altijd in beweging zijn. Soms de ene kant, dan de andere kant op! Voor ieder wat wils!
 
PortalIndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Over Geel met Bubbels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darkgold
Leiding GmB
Leiding GmB
Darkgold

Posts : 350
Join date : 02-11-12
Location : Zimbabwe

BerichtOnderwerp: Over Geel met Bubbels   di aug 13, 2013 7:54 am

Geel met Bubbels, oftewel GmB is dé gezelligste alliantie in Beta. Opgericht op 21-02-2009 door, helaas de nu gestopte spelers, Smurf en Jozef. Jozef, die ook zeer lange tijd leider is geweest, kon het leiderschap echter niet meer combineren van wege het simpele feit dat hij niet meer zoveel tijd had voor Ikariam als voorheen.
Later kwam Crews er bij die Minister van Binnenlandse Zaken werd, hij veranderde later zijn naam vanwege omstandigheden naar 'Doctore', hij was ook forumbeheerder. Helaas na een lange tijd de kern van GmB te zijn, na een lange tijd van het vormen van GmB wat in mijn ogen zeker is gelukt, stopten Smurf en Jozef vanwege RL issues.
Dragoon kreeg de eer om verder te gaan binnen GmB als Leider, dit heeft hij fantastisch overgenomen. Nadat Dragoon ook lange tijd een actieve leider was moest ook hij er aan geloven om wat minder Ikariam te spelen, ook vanwege RL issues. Dragoon gaf zijn leiderschap op, maar kon gelukkig nog wel mee blijven doen als lid en heeft nu de rang 'Ere lid'. Aan mij de eer om in Jozuf's & Dragoon's voetstappen te treden en leider te zijn van GmB!
Sweart is lange tijd onze Diplomaat geweest. Hij stond ons altijd en overal te woord, echter is hij helaas geband vanwege een IP-sharing met een lid van ons die hij in RL kent. Sindsdien hebben we nog niet een echte, vaste nieuwe Diplomaat dus mag ik die rang nog even op mijn naam zetten wat ik zeker niet erg vind.
Later is Doctore met de noorderzon verdwenen zonder een woord en is zijn account verwijderd, GmB werd genoodzaakt om een nieuw forum te maken die beheerd kon worden aangezien Doctore niets meer van zich liet horen, en zo ontstond dit forum, beheerd door mij (Darkgold, Leider en Diplomaat GmB) Bie kreeg de mooie functie Minster van Binnenlandse Zaken.
Helaas ondervond SpadeSpacer hetzelfde probleem als Smurf, Jozef & Dragoon en heeft zijn rang 'Generaal' ook afgestaan na een lange tijd, GmB is hiervoor zowel Jozef, Doctore (Crews), Smurf, SpadeSpacer én Dragoon nog steeds dankbaar voor al hun verrichtte werk, zij hebben er voor gezorgt dat GmB nu GmB is! (Mijn excuus als ik iemand ben vergeten) Gelukkig kan SpadeSpacer nog wel gezellig mee doen met de rest van GmB als lid, net als Dragoon heeft hij uiteraard ook de, welverdiende, rang 'Ere lid'. Rex, misschien, nu nog, een beetje meer bekend op Alpha draagt nu de rang 'Generaal'.

Ja, ik ben toch nog mensen vergeten, de leden! Leden, onze onmisbare schakels, zonder onze leden stonden we nu niet op het punt waar we nu staan. Helaas zijn hiervan ook velen vertrokken of gestopt, gelukkig hebben we ook zeker weer nieuwe aanwinsten mogen toelaten in Geel met Bubbels!


Momenteel (13-08-2013) 4e qua totale score en telt 25 leden.
GmB heeft al een leuke geschiedenis, helaas zijn veel grote/ervaren maar vooral ook gezellig spelers gestopt, spelers die de kern waren van GmB.... Gelukkig zijn er ook weer talrijke nieuwe spelers bijgekomen!

Ook hebben we natuurlijk al verschijdene oorlogen gehad, vooral Argos en D-R hebben ons vaak op bezoek gehad evenals wij hun op bezoek kregen. Velen gewonnen, weinig verloren, wat ons vooral zo sterk maakte was dat we dag maar vooral ook 's nachts actief waren in tijden van oorlog. Helaas is dat al een enige tijd terug en heb ik niet die gevechten kunnen vinden op het Ikariam-Forum, echter kun je ons wel verschijdende keren terug vinden in het topic 'HoF' op het Ikariam-Forum van onlangs gevechten die we hebben gevoerd (Uiteraard bij het Beta gedeelte).

Kortom, en ik citeer wat ingame in ons korte omschrijving staat:
GmB, de alliantie die staat voor iets geels, met bubbels die altijd in beweging zijn. Soms de ene kant, dan de andere kant op! Voor ieder wat wils!

Je kunt GmB ook vergelijken met een teckel wat de redacteur van beta van het maandblad Het Verhaal Achter deed, ik citeer:
Beta redacteur van het maandblad 'Het Verhaal Achter' schreef:

GeelmetBubbels (Gmƀ): De vrolijke biertjes van onze wereld. Ze zijn altijd wel in voor een potje vechten, maar weten ook wanneer ze rustig moeten doen. Ze proberen met hun aanpak een plaatsje in de top 3 te veroveren.

Deze alliantie heeft best iets weg van een teckel. Dit lijkt misschien een wat stomme vergelijking, maar achter het lieve en vrolijke gezichtje van deze hond schuilt een ware jager. Teckels werden vroeger veel gebruikt als jacht- en waakhonden, dus schijn bedriegt.
Kenmerken van GMB:

[*]Samen werken

[*]Samen vechten

[*]Samen verdedigen

[*]We kunnen iedereen onaangekondigd aanvallen (ongeacht aantal punten)

De kenmerken zeggen denk ik wel genoeg, GmB is een vooruit strevende alliantie die voor niets en niemand terug deinst. Leden zijn veilig in GmB omdat we elkaar helpen. Ook staat respect hoog in ons vaandel tesamen met gezelligheid.
Ook hebben wij zo onze bouw perioden, natuurlijk moet er ook gebouwd worden om te kunnen presteren in tijden van oorlog (Barakken, scheepswerven, schuilplaatsen, muren), dus geven we onze leden voldoende tijd om te bouwen. Soms als we (te) lang hebben stil gezeten zoeken we een alliantie op die aan ons gewaagt is, zo kunnen wij de vijand testen, maar nog wel belangrijker: Kunnen we ons zelf testen. Daar gaan bij ons 9 van de 10 keer de gevechten om, om te zien waar we staan op het militaire gebied, kan er nog iets beter? etc. etc.

Voor meer informatie voor meer details die meer voor ingame zijn verwijs ik je graag door naar onze externe pagina ingame.

Nog steeds vragen? Stel ze hier op het forum in het juiste topic ('Vragen?') of PM 1 van ons ingame

_________________
M.Vr.Gr.
Darkgold
Leider & Diplomaat GmB
Terug naar boven Ga naar beneden
http://geelmetbubbels.actieforum.com
 

Over Geel met Bubbels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
GeelmetBubbels :: GeelmetBubbels :: Over GmB-